Beste bierliefhebbers, gezelschapsspelers en overige scoutssympathisanten,

Een jaarlijkse traditie die we graag in stand houden komt er aan, de bier- en spelavond!

Hallo iedereen,

Jin

De Givers en Jin slaan de handen in elkaar: eerst bent u welkom  bij de Jin voor lekkere pasta, daarna volgt een fuif georganiseerd door de Givers (t.v.v. de buitenlandse kampen)

Jin Scouts Lubbeek presents

💸Pimps & Bitches Night #11💸

De Givers bakken een heel weekend heerlijke wafels. Deze zijn dan te koop in Lubbeek en omstreken! (t.v.v. het buitenlands kamp)

Op 31 OKtober is het Giverfest!

De givers organiseren zoals elk jaar een fuif.
Dit jaar hebben ze het thema "Oktoberfest" gekozen.
Iedereen is zeer welkom!

Info:

Kom op zaterdag 20 oktober genieten van een lekker assortiment van verschillende kazen en bijpassende wijnen in onze gezellige scoutslokalen.

YES! Op zondag 23 september trapt scouts Lubbeek het nieuwe scoutsjaar af! Deze dag kan je komen kennismaken met de scouts en al de leiding.

Het voorbije kamp was fantastisch! En er is bewijs van! Op onze open vergadering op 23/09 zetten we een fototent op waar de mooiste kiekjes getoond zullen worden.

Hallo iedereen!

Subscribe to Nieuws