Jin

Leeftijd: 
17-18 jaar (2005)

Wat is Jin zijn? Dat bepalen ze zelf. Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Wie weet slaan ze dit jaar hun tenten in het buitenland op, krijgt het jinlokaal een Keith Harring-look of is muziek de factor die hen bindt. Inspraak, ploeggeest en zelfstandigheid staan voorop. Jins zijn zwervers; blijvend onderweg...
 

 • Hey hallo daar,
  Een nieuw scoutsjaar staat voor de deur, en hierbij ook opnieuw een nieuwe jin. We staan te popelen om er weer een goeie lap op te geven!
  Wij organiseren dit jaar opnieuw enkele evenementen ten voordele van ons buitenlands kamp. Jullie kunnen ons steunen! Sommige evenementen zijn een jaarlijkse gewoonte geworden, zoals de feestjes & het Pastafestijn.
  Houd alvast 19 november maar vrij, want dan zal het lokaal omgevormd worden tot een gezellige bier& spel-avond!  Ook de overheerlijke truffels & zeevruchten zijn terug van weggeweest! Je kan ze kopen op onze evenementen, persoonlijk bij een van de jinners of gewoon elke zondag na de scouts..
  Last but not least: Rent a jin! Staat uw afwas twee meter hoog, heeft u niet voldoende volk om achter de bar op uw trouwfeest te staan, moet het gras hoognodig nog eens gemaaid worden of heeft u andere karweitjes die u liever een ander ziet doen? Dan bent u aan het juiste adres! Mail ons via scoutslubbeek.jin@gmail.com of of stuur een berichtje naar +32 470 81 91 11 of +32 468 12 20 68 .
  Groetjes en hopelijk tot snel! 
  Amber, Lucas, Mats, Rune, Siebe, Sylke, Thomas, Toon, Dorien & Fleur

Activiteitenkalender:  
19 november : Bier & spel-avond
18 februari :  Jincafé (pimps & bitches)
4 maart : QUIZ
6 mei : Pastafestijn